Ron Rensink uit Winterswijk

Fotograaf Ron Rensink uit Winterswijk denkt zijn hele leven al in plaatjes. Een plaatje moet kloppen. Twintig jaar geleden kocht Ron zijn eerste camera, sindsdien maakt hij de mooiste foto’s van de natuur, evenementen, etc. In de omgeving van Winterswijk, een stad in de Achterhoek aan de Duitse grens, was Ron dan ook een vaak geziene gast. Daarmee heeft hij de kwaliteiten ontwikkeld om van elke gelegenheid professionele foto’s te maken. Bekijk de verschillende fotografie onderwerpen hier.

 Zakelijk

Afscheidsfotograaf Ron Rensink

Sinds enkele jaren is Ron zich gaan specialiseren in afscheidsfotografie. Het vastleggen van de moeilijkste momenten van ons leven. De beelden die Ron schiet bieden een grote troost en hoop aan nabestaanden. Ron Rensink is tijdens de dienst aanwezig, maar zal niet opvallen. De foto’s van de crematie of begrafenis zijn van zeer professionele kwaliteit.

Contact opnemen

Bekijk mijn portfolio hier. Als ik u kan helpen dan doe ik dat graag. Neem dan ook vrijblijvend contact op met fotograaf Ron Rensink uit Winterswijk via het contactformulier