Ik denk in plaatjes

Mijn hele leven denk ik al in plaatjes: sommigen klopten daarbij wel en andere niet. Toen de spiegelreflex camera voor mij haalbaar werd was de keus snel gemaakt. Dit is nu zo ongeveer 20 jaar geleden. Sindsdien trek ik er veel op uit eerst de natuur in zoals ook ons welbekende Piet Mondriaan is begonnen.

Later kwamen de digitale fotocamera’s. Ideaal voor mij want zo kan ik iedere foto passend maken zoals het in mijn hoofd zit. Zo zijn ook mijn fotografie onderwerpen veel diverser geworden. Voor het bewerken en fotograferen heb ik diverse cursussen gevolgd. Op dit moment geef ik ook zelf cursussen.

Voor opdrachten zowel op het zakelijk vlak als in de persoonlijke sfeer gaat Annet vaak mee voor net het paar extra ogen of handen. Vaak is het voor personen en of dieren best spannend om goed voor de camera te komen. Annet is een kei in het geruststellen en afleiden waardoor men ontspannen en relaxed op de foto komt.

Het is ook mogelijk om in een studio te fotograferen maar mijn voorkeur ligt buiten, ik zie dit ook als één van mijn sterke punten, daarnaast heb ik een scherp oog voor detail. Ik nodig u graag uit om eens rond te kijken op mijn site om een de indruk te krijgen van mijn werk.